Pokud máte rádi pivo, historii a zábavu, pak byste si neměli nechat ujít Pilsner Urquell: The Original Beer Experience v Praze a rovnou to spojit se školou čepování.
Znáte důvod, proč se čepuje plzeňské pivo výhradně do mokré sklenice? Při jaké teplotě má pivo nejlepší chuť? Jaký je rozdíl mezi suchou a mokrou pěnou? Proč se plzeňské pivo nikdy nenalévá z výšky? Jak poznat, že vám v hospodě podávají čisté sklo? A jak vlastně správně čepujeme hladinku, šnyt a mlíko?
Pokud neznáte odpovědi na všechny otázky, neváhejte a přihlaste se na školu čepování spojenou se vstupem do zážitkové expozice... nudit se určitě nebudete a ještě si odnesete zážitek na celý život.
Podívejte se na příběh Pilsner Urquell, prvního zlatého ležáku na světě, který před 180 lety způsobil revoluci v pivovarnictví! Během prohlídky "The Original Tour" vás přeneseme zpět v čase pomocí nejmodernějšího audioprůvodce, videomappingu, světelné show a projekcí, které detailně vysvětlí, jak vzniklo první pivo plzeňského typu.
Spodně kvašené světlé pivo, které je dnes známé po celém světě, spatřilo světlo světa poprvé v plzeňském pivovaru v roce 1842. Je téměř neuvěřitelné, že způsob jeho vaření zůstal téměř 200 let nezměněný. Vznik tohoto piva je obklopen legendami a ovlivněn mnoha historickými událostmi.
Expozice "Pilsner Urquell: The Original Tour" vypráví tento dramatický příběh v prostředí nádherné historické budovy pomocí moderních technologií, které během přibližně hodiny a půl trvající prohlídky působí na všechny lidské smysly. Součástí prohlídky je také ochutnávka a prezentace klíčových surovin, vysvětlení výrobního procesu a návštěva tradiční plzeňské pivnice s dokonale načepovaným zlatým ležákem.
Během degustace zlatého plzeňského moku se setkáte s prvním sládkem plzeňského pivovaru. Následně se s chutí ponoříte do poznání procesů vaření piva, kdy vám představí suroviny, horkou varnu a proslulé ležácké sklepy. Přiblíží vám význam pěny v rámci každého ze tří unikátních způsobů čepování. Navíc si užijete spoustu zábavy v 360° herní místnosti.
Ve Škole čepování mohou zájemci pod vedením mistrů svého řemesla naučit, jak čepovat hladinku, šnyt i mlíko, a získat přitom mnoho dalších zajímavých informací. Každý účastník si vypije, co si sám natočí a na konci každý absolvent obdrží certifikát a speciální personalizovaný dárek. Škola čepování probíhá v uvolněné atmosféře soukromého baru a každá skupina má maximálně 12 účastníků.
1. Nákupem si aktivitu rezervujete na konkrétní čas a termín
Po nákupu není potřeba nikam volat a ověřovat termín či dostupnost. Do několika minut Vám do e-mailu dorazí elektronická vstupenka s QR kódem na vybraný datum a čas.
2. Na místě ukážete elektronickou vstupenku
Provozovateli aktivity se prokážete platnou vstupenkou v telefonu. Vstupenku si samozřejmě můžete vytisknout, ale to je škoda papíru :)
3. Víc není potřeba :) Užijte si aktivitu.
Tak snadné to je.
Tuto aktivitu je možné zaplatit zaměstnaneckými benefity. Stačí si v pokladně zvolit platbu benefitní kartou.
Přijímáme tyto karty:
Přerezervace zdarma
Tuto aktivitu je možné bezplatně pouze přerezervovat do 1 dne před začátkem.
Zajimava expozice pivniho muzea a skvely pruvodce Petr, ktery me i samotneho provedl skolou cepovani. Kez by takovych pivnich nadsencu bylo v republice co nejvic 😁
Super. Není co vytknout
Abychom Vám mohli co nejvíce zpříjemnit cestu k zábavě potřebujeme využít Cookies. Díky nim vám můžeme nabídnout ty nejvhodnější aktivity a také usnadnit cestu k nákupu.
Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám zážitky podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.
Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.
Přijmout vybrané