Společnost Bohemia Sekt nabízí všem návštěvníkům možnost prohlédnout si výrobní prostory společnosti a ochutnat jedinečné sekty. Objevíte zajímavá místa původních sklepů ukrytá pod zemí, ve kterých sekty zrají. Učiníme z vás znalce šumivých vín.
Program návštěvy se skládá ze dvou částí. V první části návštěvníci spolu s průvodcem navštíví nejzajímavější výrobní části společnosti, původní sklepy z 19. století, kde vznikají šumivá vína klasickou tzv. šampaňskou metodou. Prohlédnete si prostory, kde vzniká nejstarší nepřetržitě vyráběný sekt v České republice Château Radyně.
Ocitnete se na úpatí největšího tanku na cuveé o obsahu neuvěřitelných 1 000 000 lahví. Seznámíte se nejen s technologií výroby sektů, ale také historií sektů a vín v České republice.
Ve druhé části návštěvníci budou moci ochutnat vybrané vzorky sektů. S pomocí zkušeného sommeliéra se naučí, jak poznávat jedinečné vůně a chutě sektů.
Novinkou je unikátní možnost ochutnat čerstvě odkalený sekt Bohemia Sekt Prestige Manufaktura, který je vyráběn tradiční metodou kvašením v láhvi. Před zraky návštěvníků se nejprve hrdlo lahve zamrazí na mínus 40°C a následně se za pomoci speciálního otvíráku odstřelí korunkový uzávěr s kvasinkovými kaly. Tento sekt neobsahuje žádný přidaný cukr, ale díky jeho svěžesti se jedná o nezapomenutelný chuťový zážitek. Bohemia Sekt Prestige Manufakturu si mohou návštěvnici také zakoupit s sebou. V tomto případě je čerstvě odkalený sekt ručně zakorkován a opatřen agrafou.
Naučíme vás, jak šumivá vína správně vychutnávat!
Abychom Vám mohli co nejvíce zpříjemnit cestu k zábavě potřebujeme využít Cookies. Díky nim vám můžeme nabídnout ty nejvhodnější aktivity a také usnadnit cestu k nákupu.
Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám zážitky podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.
Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.
Přijmout vybrané